Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen eller Någon

Jag är Ingen från landet Ingenstans
Jag föddes ur mig själv
Och jag är ingens bästa vän
Men en dag hoppas jag bli Någon




Fri vers av Konstvärk
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstvärk