Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm 4 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag gick en kurs
i diktskrivande,
och läraren sa:
Vill ni skriva
perfekta dikter
så ska ni
skriva av mina!
Och en hel klass
kopierade alla hans verk,
alla eleverna
hade vid terminens slut
skrivit precis samma verser.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-18 10:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Inte så smart! Skrivarkursen ska väl uppmuntra att skriva efter ens egen förmåga och tycke. Så tänker jag som ledare för en skrivarcirkel.
2018-04-19

  Solstrale VIP
Ja det händer stundom att egot blir till ekot...
2018-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Intressant och tankeväckande text om skrivandet!
Effektivt sätt att förhindra varje enskild individs förmåga att utvecklas.
2018-04-18

  Viksten
Ja, bra konstaterat
Var och en får hitta sin egen stil
Jag famlar fortfarande efter min
men vill inte bli en epigon
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP