Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVALARE VINDAR

solsken men dock:

vad varslar svalare vindar?

mörkare moln

ovanför stadskärnans lindar

ån ligger svart

jag sitter svartklädd rätt nära

var inte rädd

Herren är med oss, min kära

än finns det tid

än finns det kraft att strida

ledda av Gud

kämpar vi sida vid sida

väckelsens eld

bär vi för Honom som tänt den

budskapets brand

brinner för Jesus som sänt den

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/6 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-06-25 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin dikt och bilden skapar harmoni!
2017-06-25

    ej medlem längre
Mycket fin dikt och likaså bild som förmedlar trygghet och kärlek!
2017-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt och härligt foto av dig och hustrun:)
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP