Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnens ögon

jag tvättar mig med sömnens ögon
när jag vaknar
kan jag återigen blunda mig en dag
återigen få uppleva
morgonens oskuld spräckas
av drömmens verklighet
som inte låter sig tolkas
av någon annan än natten




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-25 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson