Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarhaiku


svensk sommar
snabbköpskassörskan torkar
golven då och då




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-25 17:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul att lägga också, inte bara att stå på eller moppa.
2017-07-03

  Annie b'larsson VIP
Nu fick jag den där låten i huvudet. 'Snabbköpskassörskan'...dudidudidudidu.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP