Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENA SVERIGE FRÅN GIFTET!


sverige måste renas
från rockmusikens gift
och från skräpkultur i allmänhet
jag vill inte leva med
kulturimperialism
den står inte alls i paritet
med de ideal som jag slåss
och kämpar för
med den tro som brinner i mitt bröst
sverige måste renas
från rockmusikens gift
våga att ta ställning!
höj din röst!


inga segrar vinnes
med fiendens musik
den kan endast ge oss nederlag
vi vill inte fria
till en hjärntvättad publik
vi har fått ett annat sinnelag
Kristi sinne råder
och därinne råder frid
frihet från förfall och dekadens
sverige måste renas
från rockmusikens gift
den ska inte få en enda chans


LARZ GUSTAFSSON 25/6 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2017-06-25 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har jag sagt något annat?
Vill du förstöra dig så är det ditt problem.
Men jag har rätt att ha det ideal-Sverige jag vill.
Alla politiskt engagerade - till vilka jag INTE hör . har ju det. Jimmie och Ebba (inte Grön) t ex.
Jag hatar rockmusik. Den är vidrig, oren och antikristlig och bryter ned människor.

Först måste människan renas i Jesu blod, och sedan blir hon fri från rockmusik, droger, tobak, alkohol och allt annat elände.
2017-06-25

    JJ VIP
Man lyssnar väl till det man vill oavsett om det gäller religion eller musik...
Mvh. JJ.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP