Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-02-18 01:43


}{

 

 

Så långt som fåglarna kom

Så som vi

Som var som dem

Som kände efter och om

Om samma lika blev lika lätta som luft

 

Undrade mest bara om du kände något där inuti din kropp

Då när jag vände på min och gick bort

 

Det var då vi kunde ha varat

Så svara med den tystnad som du vet är det enda jag förstår

 

Vår tid som var nära aldrig någonsin

Där tankar liksom gungar sig och ut och lämnar en ibland utan mark

 

Vet då att ibland så ser jag ditt ansikte i mitt

Och vet då att jag är precis lika borta som du

 

Vi är lätta som luft




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-25 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson