Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fy


Ensam

Tänk vilken elände du kan vara
Som tar bilen pengarna och sen vägrar svara
Om det var jag som bara försvann
Då tror jag knappast du skulle ta det som men man
Nej om det var jag som gjorde så mot dig
Tror jag inte du skulle förlåta mig




Bunden vers (Rim) av Missmilla
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-25 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilket elände Du beskriver, så självupplevt att det känns! Bra beskrivet och berättat. Det berör.
2017-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla