Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis! <3


För tjugosju år sedan...

 

I dag

är ingen vanlig dag

 

Känner du

den varma handen

mot din axel

 

Det är din tro

som vilar där

 

Livet firar livet

I dag hos dig 

 

I dag minns 

du känslan 

för den vilda

blomman

 

Känn

den varma handen

vila mot din axel

 

Din tro

finns alltid där

 

I dag

är ingen vanlig dag

 

Livet firar livet

I dag hos dig

 

I kärlekens trygga trädgård 

 

För ljuset kom till dig

finns kvar hos dig

 

Är en tröst för dig

är en sol för mig

 

Bär dig 

bär oss

genom dagarna

till drömmarna

Som vi ännu inte

hunnit drömma om

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-25 22:30



Bookmark and Share


  aol
En så fin hyllning till kärleken.
2017-09-03

  anits VIP
Mycket vackert, berörande och kärleksfullt skaldat!
2017-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleksfulla, varma ord...tycker om...
2017-08-16

  Solstrale VIP
Innerligt fint! Hjärtat vidgas! Så underbart!
2017-07-18

  Bo Himmelsbåge
En mycket vacker hyllning till Ljuset
och Kärleken, som nu råder för er båda!

Särskilt sista strofen lyfter hoppet till oanade höjder!
2017-07-02

  Lars Hedlin
Så vackert
2017-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar hyllning till kärleken!
2017-06-26

    ej medlem längre
Att fira kärleken...så vackert skaldat.
2017-06-26

  Nils-Robert
Vacker text om kärleken. Gillar särskilt den sista versen .....drömmarna vi ännu inte drömt. Så bra.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP