Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän dog då firades det hos vissa


Dårar

Att det är krig på jorden
Det Är lätt att att förstå
När här skålas till orden
Nu e ho borta åndå
Nej salutera ni å skratta
Som ryggradslösa oftast gör
Ni kan åndå aldrig fatta
Att det är er framton ni förstör.
Aldrig ska jag glömma er
Min själ har ristat in ert namn
Alltid ska jag döma er
Vart än ni må gå i hamn
synden kommer förgöra er
inifrån och ut
Och jag vet den kommer förstöra er
Ni lär bli varse vid resans slut.. Ashols!!




Fri vers av Missmilla
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missmilla
Missmilla