Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt barn

Stjärnklar himmel
Ett ensamt barn
Vandrandes mot ljuset
I mammas val

Det går inte, det går inte
Kan inte göras på nytt
Förlåt mitt barn
Hon har redan flytt




Fri vers av Mrell
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell