Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidig fundering alldeles i början av dagen som är ... - Publicerad här tidigare i september 2011


I teorin - den fullkomliga ...

Det är inte så lätt
på något sätt
att avnjuta och känna mättnad
av måltiden
i teorin

när den i praktiken
blott utgörs av
en hypotetisk tanke
sprungen ur en dröm

om en romantisk
afton med levande ljus
och ljuv musik därtill

tillsammans med den
om vilken man önskar
att en dag kunna berätta

är den rätta

söta, rara, underbara

den man varje morgon
nära tätt intill
vakna vill

älska och känna sig älskad av

utan tvång och krav

varje dag

i praktiken
på riktigt
här och nu

Inte en obestämd framtida hypotetisk annan dag ...

Såväl kroppen som själen
längtar efter verklig näring

inte blott bara återbäring




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-26 05:27



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fint, så ska det vara! Närvaro!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP