Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagismirakel


Barnens iver skrattar
genom öppet fönster.
Det är en allvarlig lek 

där döden väntar alla
på botten av ett tänkt hav.
Över de stormande vågorna 

cyklar en enda ambulans
med ylande chaufför.
Jag ser underverket ske.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 452 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-26 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson