Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor till Allmänheten.


Har jag fel ?


Jag tror att min
son, Snorre, lever !
Har jag fel!?

Som försmådd kvinna
fick jag ej bära
honom, fullt -- ut!

Å, vad vet ni mer, än
jag, om livet å
om den hemska död ?

Myterna om det goda
Samhället är
en Kontradiktion.

Det verkar som att jag
är utsedd till Syndabock
för dem alla ...

Det som de, ljuvligt,
syndar, får jag
fáen för, ja ja ...!

Är det inte så att
Satan alltid tjänat, som
folkens ledargestalt ??

Jag har mina dubier.
Men, förstår ej Allt !!
Därför frågar jag er :

Är allt det jag här
har skrivit, fel å
förbannad Dikt?

Om så är -- varför
får jag inte ---- ----
veta det ?! Hälsn,








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-26 08:38



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dina texter, komna från själ och hjärta, kan aldrig vara fel.
2017-06-26

  Anya VIP
Dina frågeställningar är i allra högsta grad äkta. Berörs av dina ord.
2017-06-26

    ej medlem längre
Så långt jag kan förstå är det inte något fel på det du skriver. Att man inte kan ha förtroende för människor kan jag hålla med dig om, det är alldeles för många som är falska och vill andra illa!
2017-06-26

  Marianne Räf
Det är väl så att jag har ett
bristande förtroende för
människorna som sådana.
Jesus var nog inte så
godhjärtad som myten gör
gällande! Tvärtom !! Och,
behöver bara gå till mig själv,-
å se till mina egna behov, som
rimmar illa gentemot andras viljor.
Vill, väl, försvara egna skinnet......
Å, ser en massa falska intentioner!
Kan bli mörkrädd, för mindre !!
2017-06-26

  överlevaren VIP
Ord från ditt innersta....berörande!
2017-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Har alltid uppfattat dina texter som raka och ärliga!
Vad är det som får dig att tveka?
2017-06-26

  ULJO
Jag tror att det du skriver kommer från hjärtat.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf