Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsluten

En dag
en öppen dörr

välkommen
viskar tiden
och tingen

vi är redan här
vi tar emot dig
när du går in

omsluter dig
med möjligheter




Fri vers av Petter Wingren
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 09:26



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Like like :) Kul ide! Tiden ger oss bra med möjligheter.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren