Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon...


...skulle du se alla känslostormar som rasar runt där som orkaner?
...skulle du förstå den smärta som är resultatet av macheten som huggit sig genom min kropp?
...skulle du rygga tillbaka när du förstod hur mycket rädsla som döljer sig där??
...skulle du ändå också se styrkan som byggts upp av att gå genom livet på glödande kol?

Skulle du backa om jag lät dig se in i mina ögon?




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-01 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket stark och berörande text. Själv tänker jag: Tänk om vederbörande skulle se allt det där och känna förståelse, ömhet och beundran?
2017-07-02

  Valter Örn VIP
När man genomgått många motgångar och problem kan man känna sig osäker när man möter en ny kärlek...
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP