Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full, naken och blodig

Jag är full
Jag är naken
Jag blöder

FULL av känslor som virvlar runt i min kropp och vill ut.
NAKEN när mina ord blottar min själ...
BLÖDER när känslorna och orden river upp gamla sår




Fri vers av Chinor VIP
Läst 1402 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-06-26 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Ord är vad vi har, de sanna kan
blotta smärta och förgöra, åter
andra förblindar, förskönar och
förför. Att välja, att välja rätt hör
nog livets innersta mysterier till.

Fint skildrat
Hej Du :)

2017-06-26

    Dan Myrbeck
Stark och bra text med
konsekvent struktur.
2017-06-26

  Valter Örn VIP
Det är stark att våga blotta sin sårbarhet
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP