Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar hos en gammal man

 

Visst man begriper att upp i åren man har hunnit
då en efter en av ens kamrater nu försvunnit.
Ja ibland kan tyckas att tiden alldeles på tok'e,
och man får känslan vara Tor hos Utgårdaloke.
Då man mot Elle omöjligt en kamp kan vinna
utan bara känner krafterna från en försvinna.
Att ej planera för sin ålderdom tycks vara bäst,

då det verkar som att köpa havre till en död häst.
Och eftersom Du plötsligt där kan stå med ändan bar
så Carpe Diem, njut och gläds åt stunden som Du har.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-26 14:58

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Palett
Vemod över tidens gång och förluster i din fina text.
2017-06-26

    ej medlem längre
Du beskriver det väl... Livets krassa verklighet. Vägen är enkelriktad. Även jag vill då och då klaga på livets flyktighet. Det är tillåtet att känna så. Det lättar lite att ge uttryck för det.
2017-06-26

  walborg
voi voi så dystert ... upp med svansen
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson