Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om längtan & trånad.


Vad en kvinna vill vinna


Icke jag glömmer
nånn som jag har kär.
Sitter å drömmer - -
att han vore här !
Tanken, sig tömmer ....

Den som det gäller
vet nog inte alls,
hur hårt det smäller -
om mitt hjärtas Vals.
Som i noveller ...

Det är väldigt tyst
från Älskar´n in Spe!
Det känns ej så jyst, --
å tacka för DET !
När blev jag, väl, kysst ??

Längtansfull trånad,
min dagliga gäst.
Blev, nog, förvånad -- --
om allt blev en Fest, --
-- jag EJ va´ hånad !!

Som en´ lätt kan bli
om en´ som kvinna
går till frieri, - - - - -
då hon vill vinna
en man å va´ fri !!

Å, INTE får -TJI !




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 322 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-26 15:52



Bookmark and Share


  Palett
Fin text om längtan och saknad !
2017-06-26

  ULJO
Fint om längtan efter kärlekens frukt
2017-06-26

  överlevaren VIP
Saknad efter kärlek och genuin tvåsamhet.
Bra ordat!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf