Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isprinsessan

jag kräver att bli förstådd
men avfärdar det jag ej förstår
våld i mitt hjärta
men hatar den som slår

jag skriker efter kärlek
men hånar allting äkta
någoting som tror sig
det kan jag inte mäkta

någon som botar ensamheten hade räckt
men inte lätt att hitta
för någon så perfekt




Fri vers av JonathanS
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-26 18:59



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Med bästa poetiska pekfinger. Applåderar :)
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS