Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samhälle av bestick

Människor är lite som bestick
med de finaste besticken
separerade från de vanliga

Vi läggs i olika fack i besticklådan
utifrån hur ofta vi används
och hur vi ser ut

Tyvärr finns det endast
ett begränsat antal fack
till en oändlig antal bestick

Vi är så olika




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 455 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-26 20:10



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fin!
Jag har alltid känt mig som en reju, som man äter gumyu med.
2017-10-04

  Linil VIP
Som så ofta gör du mig inte besviken. Bra!
2017-07-01

    ej medlem längre
denna var riktigt bra!!

Fast det är upp till oss att förändra beteendet människor emellan!

vi är runda och mjuka
tingen är hårda och slutna!
2017-06-28

  vad gör jag nu
Instämmer med tidigare talare!
2017-06-26

  överlevaren VIP
Tänkvärd liknelse....BRA!
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande