Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandkårsutryckning

Det var inte en brandkårsutryckning jag bad om

Jag ville bara ge ett ärligt svar på en enkel fråga

Men det var där och då du inte längre ville 

Eller kunde för den delen om det passar dig bättre

Höra mina ord utan att tolka dess innebörd 

Vränga ut och in på det som för mig endast är

Fakta av sanning och en smärtsam erfarenhet

Och du ska veta att jag ångrar mina ord

För sagt är sagt och din rädsla har väckts

En rädsla som gör dig emun mot mina ord

Så än en gång är det jag som får bära smärtan

Med tårade ögon rista in den eviga meningen

Som för alltid tycks få smycka mitt hjärta

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-26 21:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sorgset berör
2017-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som berör!
2017-06-27

  ULJO
Berörande skaldat
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP