Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två kvadratmeter hud

två kvadratmeter hud
fem liter blod
sju meter tarmar
tolv kilo muskler
tvåhundrasex ben
tusen lymfkörtlar
fjortontusen mil nerver
hundra miljarder hjärnceller

och allt detta
använder jag till att sitta här
och tänka på dig




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-26 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kravaller