Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets öppnade fönster

 

När natten kommer

kliver skuggorna

på tysta fötter

mot låsta hus

 

och i mörkret

brinner ett enda ljus

hos henne som lämnat

fönstret på glänt

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-26 22:24



Bookmark and Share


  Feminaz
Spänning i detta poem, valda ord med naturlig skönhet!
2017-07-21

  lodjuret/seglare VIP
Långt det räcka kan, läsare som kvinna och man, av text som litet smakar, likt mat o dryck för makar, blott lättnad gott i själen vakar.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP