Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR FINNS MORALEN CA FASTIGHETER I VÄXJÖ?


VAR FINNS MORALEN CA FASTIGHETER I VÄXJÖ?

Badrummet var fullt av mögel och skulle då renoveras. Badrumsdörren är ju öppen men hantverkarna tog fel dörr rev ner en hel vägg med böcker,playstation,TV,video. När man konfronterade CA så skulle vi prata om det men då skrev de anteckningar att hyresgästen som bor där var för lite i lägenheten så hon skulle med andra ord bli vräkt. Hyresnämnden tog upp detta,tyckte fakltiskt att det var fel rent tekniskt,man måste ju få vara någon annanstans på grund av störningar. Hyresnämnden knäppe CA på näsan.
Väggen som revs ner har inte kompenserats och nu har det gått 1,5 år. Så jag tror att de tänker inte betala något.
Tänk er själva att någon går in i er lägenheter och river ner en vägg med alla dessa inventarier. Man rycker på axlarna och tycker att detta inte är värt något. Det måste ju finnas någon moral i ett bostadsföretag även om man har klassats som en av de värsta bostadsföretagen av Hus &Hem.

Tänk om alla företag skulle göra så här att inte ta på sig något ansvar. Tror man inte att det gäller vissa bostadsföretag? Även om man inte tycker om en hyresgäst måste man ju ta sitt ansvar. Hur skulle det egentligen se ut om alla bostadsföretag skulle riva ner en hel vägg med inventarier och inte stå för konsekvenserna.
Man blir väldigt förbluffad att det finns människor i den befattningen att man inte vill göra rätt för sig. Däremot måste hyresgästen be på sina bara knän att få bo kvar även om hon har all rätt i världen att bo i sin lägenhet. Mögel är ett stort problem i dessa lägenheter. Hyresgästen fick flytta från en annan lägenhet i området som var full av mögel.

Skickar med några bilder på eländet.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj