Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tellus

I`m a reader, I can tell.
I can Tell. Tell.




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-27 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim