Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNARAN DRAS ÅT

snaran dras åt

eldskriften träder fram

tidstecknens språk

biblar som samlar damm

vilddjurets bild

i laodiceas tid

en repression

försiggår utan strid

 

 

djävulen står

oemotsagd och ler

nöjd med det folk

han lyckats trycka ner

nu är det här

märket på höger hand

vad ska nu till

innan vi står i brand?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  27/6 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-06-27 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, så sant, det är mörkrets tid!
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP