Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reaktion

Molnen samlas hop
Luften tätnar och tynges
Du är arg på mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-27 16:04



Bookmark and Share


  Palett
Bra haiku !
2017-06-27

  Syrran77
Känslan väl fångad om än ej angenäm.
2017-06-27

    ej medlem längre
När aggressioner talar....
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén