Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyende kyss

 

Jag är inte längre rädd
för timmarna som går
Våra hjärtslag
äro räknade
vi får vad vi får

Jag är tvärtom glad
för att allting rusar
för att jorden snurrar
och att blodet brusar

För en flyktig kyss
på tågperrong
vem vet vad den lovar

Det är inte ens viktigt

Bara att den är
och att sommaren är här
och att asparnas löv
i tidigt blekgult gryningsljus
susar

 




Fri vers av PkA
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-27 17:03



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Fint textat!
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA