Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jonas är i och för sig en lätt fiktiv person men det har han gott sällskap i. Eftersom många böcker har personer i med just fiktivt namn, existens, yrke samt fritid. Min egen uppfinning, en foting. Ytspänning.


Jonas har tänkt sig minnet





Han har en vän vars faster
har en bror som påstår att
han har ett minne som är

så beskaffat att han i och
för sig minns en del av
vad som hänt idag. Bara att

närminnet dröjer något med att släppa
ifrån sig något. Sådär en trettio
år eller så. På ett ungefär.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-27 19:53



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Minnesvärd reflektion och rolig fiktion!! Jag har märkt att en del av mina närminnen funkar så också... bara det att de egentligen kallas något annat då.
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP