Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 

Jag är din och själen ser,

hur gott du gör mig varje dag.

Allt du är, och allt du ger.

Det väcker bara välbehag.

Njuter av att bara känna,

hur det fyller hela mig.

Måste fatta närmsta penna,

och beskriva det för dig.

Oket som du nu får bära,

för jag upptäckt som du vet.

att sätta ord på allt det dära,

Jag blev din hobby-poet!

 

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-20 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert. Tack
2017-07-20

    ej medlem längre
Väldigt fint. Tack
2017-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap!
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP