Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröstfängelse

Jag
förbannar
mitt
bröstfängelse

För
att
det
inte
kan
tämja
de
tankar

Som
den
lovat
att
hålla
fången




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 462 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-28 07:53



Bookmark and Share


  Virvelvind
Så tydligt och klart beskrivet hur det man vill hålla inne i bröstet tvingar sig ut mot ens vilja.
2017-07-14

  Virvelvind
Så tydligt och klart beskrivet hur det man vill hålla inne i bröstet tvingar sig ut mot ens vilja.
2017-07-14

  Ananas
Fint skrivet! Får mig att tänka på Frödings En ghasel, särskilt det sista stycket i hans dikt;

"Förgäves skall jag böja, skall jag rista
det gamla obevekligt hårda gallret
- det vill ej tänja sig, det vill ej brista,
ty i mig själv är smitt och nitat gallret,
och först när själv jag krossas, krossas gallret."
2017-07-09

    ej medlem längre
bröstfängelse.Intressant!
2017-06-28

    ej medlem längre
svårt med galler i själen
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn