Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkeslös Bytta

Orkeslös sedan 2 dagar tillbaka. Som en bytta (Som inte kan göra Kullerbytta). Ska vi byta? Vad ska vi Byta? Liv.
Det är inget, att hänga upp sig på!
Det kanske det Är!

(Betyder Bytta-Flicka?)




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-28 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim