Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockerska

Den barbenta flickan från Olofström
För alla pojkarna var alltid en dröm
Hon mot dem log
Och i handen tog
Efter henne de följde i strid ström




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-28 12:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
De upphävde nog Ohms lag:

En ström utan motstånd!


2017-06-30

    ej medlem längre
En riktig sommarflicka!
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén