Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag defakto är singel och gillar mingel så vill jag på förekommen anledning med ett litet leende bara påpeka ...


Om skamliga förslag ...

...tycker jag!
Om det kommer från rätt person ...

Nej,
mitt liv är inte längre komplicerat
på det sättet
för ovanlighetens skull

Visserligen är jag öppen för
skamliga förslag
dock beroende på i vilken grad* ...

Det innebär dock ej
att fullservice per automatik
ingår till kaffet ...

Har lite svårt för spriten
eftersom den sänker aptiten
så av gammal ohejdad vana
dricker jag på tok för lite
och är sällan eller aldrig full ...

Gillar inte lösnummer
men inför en möjlig prenumeration
kan även jag trilla kull
trots nyktert tillstånd
för kärleks skull ...

Är du den jag söker finna
Den sista kvinnan i mitt liv
Hon som utan ansträngning
utsläcker alla övriga alternativ

och som mig berör
så som ingen annan gör

är ett skamligt förslag
förutsättningen för inviten ...



*fotnot: Det måste vara riktigt skamligt ...

______________________________

Tidigare publicerat här i september 2011




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-28 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP