Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken är

Vacker

Mjuk

Färgglad

Lika vacker

Som solen

Lika kort

Som en fjärils liv




Fri vers av Minona
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-28 15:42



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Finstämd dikt med ett stänk av vemod.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona