Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kent Ekeroth satsar på ny karriär

 

Boxare




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-28 16:50



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Ja! Järn -och språkrör!
2017-06-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Eller språkrör för järnrörsligan.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP