Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du på moln

Lägg dig på ett moln, och hör gräset växa under dig
Glöm alla måsten, alla saker som måste göras

Njut av tystnaden, liggandes på ett moln
Inget är viktigare än det du känner just nu

Släpp dina pengar, dina bekymmer om kärlek

Sväva fritt, tyst bland gräset
Känn att här hör du hemma, bland det tysta ljudet

Inget är viktigare än det du känner just nu

Älska denna sekund som lyser upp din himmel
Älska var minut du känner i ditt sinne

Dessa dagar flyger snabbt förbi, dina dagar på moln
Sväva mellan gräset och stjärnor så tyst, njut av dig själv

Ligg på rygg på molnet, njut av att du är du
Ingen annan kan vara du, njut av detta för du är du




Fri vers av byggpoeten
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-06-29 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten