Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina stjärnor

Åå, mina älskade stjärnor, ni är mitt elixir

Det som ger mig mitt liv, min friort, min tillflykt
Det är hos er jag hör hemma i mörkaste natt, med er för mina ögon

Åå, mina älskade stjärnor, ni är min tillflykt

Jag lever för er, jag lever under er
Jag blundar och ni vägleder mig, visar mig vägen till morgonstjärnan lyser

Åå, mina älskade stjärnor, det är er jag finns för

Min första kyss, får jag tacka er för
Min sanna kärlek, har jag funnit hos er

Åå, mina älskade stjärnor, på natten fylls jag med liv

Ni har givit mig det, jag inte förtjänar
Ni har givit mig det jag inte visste fanns

Åå, mina älskade stjärnor, jag har formats av er




Fri vers av byggpoeten
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-29 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten