Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlös

Och när solen sov,
steg vi upp,
och blev varandras ljus.




Fri vers av Leyl
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl