Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

jag följde dig med blicken
försökte frysa tiden
få dig att vända om
stanna kvar
komma tillbaka
så jag kunde slita
tag i dig igen
desperat efter värmen
i din röst.
Och tiden frös till is
i mina lår och på mitt hår
medans dina steg ekade i min själ,
längre bort
för långt bort.




Fri vers av Leyl
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-29 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leyl
Leyl