Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaparen

Ingen såg hur du smög
ut i blekljus sommarnatt
bara gungans gnissel
förrådde din lycka.

Fuktiga spår på parkettgolv
bevisade din djärvhet,
jungfrulig dagg från
nattsval gräsmatta.

Din framtidsvision
föddes den natten.

© Bosse 29 juni 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-06-29 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten