Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigrids sorg

 

Sigrids 2 alternativ på sorg :

 

 

Hans lukt lämnar henne,

hon famlar i ett mörker,

där ingen trygghet finns,

utkastad till vargarna,

som tuggar på,

hennes trasiga hjärta,

försöker hon skyla sig

 

---

 

Hennes hjärta slets ut,

ur hennes kropp,

återigen kastat till vargarna,

ylande och klösande,

försökte hon ta det,

för att laga det,

allt var bara remsor,

isärdragna bitar,

av ett liv som varit

 

---




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 09:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2017-07-02

  ULJO
Håller med Annie
2017-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra båda två!
En stor skillnad dock i hennes reaktion, från att skyla sig till att kämpa emot.
2017-06-29

  Annie b'larsson VIP
Dessa remsor, dessa bitar, detta trasiga. Låt det vara en stund. Plocka sedan upp det och linda in det i sammet och silke. Lägg det i en liten ask med änglar på, med band i rosa och purpur. Säg till Sigrid att ta hand om det, för det trasiga behöver tröst.
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP