Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägarbete

 

 

 

sprickor i asfalt

trädets egen viljekraft

vältens hårda stål

 




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-29 12:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Starka ord
2017-06-29

    ej medlem längre
hajkon bryter genom mörkret, stil +
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo