Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen




Du kom tillbaka och bjöd upp till dans
jag visste inte hur jag skulle göra

-Alla är värda en andra chans
viskade modersarvet i mitt öra


Beslutet var fattat, sträckte ut min hand
vi dansar tillsammans igen

jag knöt ihop gemenskapens band
men kommer aldrig att göra det igen




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-06-29 13:15



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Tänkvärda ord
2017-07-06

  Lars Hedlin
Jätte bra
2017-07-02

  M.Eta
Tänkvärd och bra!
2017-07-01

  överlevaren VIP
Viktigaste att försöka, även om det inte går vägen....tänkvärd text!
2017-06-30

  StinaJ VIP
Berörande skrivet om det svåra i att försöka känna tillit igen.
2017-06-30

    Peter Söderqvist
En text som berör. Du lyfter fram svåra med relationer som lever sina liv och sedan dör. Kanske flera gånger.

2017-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att veta om man gjort det rätta.
Facit kanske kommer efter årtionden.
Bra att aktualisera denna valsituation.
2017-06-30

  Peter G VIP
En dikt som också handlar om livsval i stort tycker jag, och att kunna använda sig av den erfarenhet olika val gett.

Tänkvärd text, verkligen!
2017-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Svårt att våga, när tilliten fått sig en allvarlig törn. Men starkt, att du gjorde det. Din nakna text går till hjärtat.
2017-06-29

  Maria Sundelin VIP
Intressant vändning i slutet
Kramar
2017-06-29

    ej medlem längre
Mycket tankeväckande och berörande.
2017-06-29

  Nils-Robert
En vemodig dikt om tillitens påfrestninga
2017-06-29

    ej medlem längre
Svårt att veta vad som är det rätta ibland!
2017-06-29

  Marianne Räf
Dikten satte igång känslor hos mig!
Starkt skrivet, mkt bra !!
2017-06-29

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Berörande dikt.Lyckas eller inte.
Utan försök inget svar på frågan.
Sluta inte dansa.
Kram. TBG.
2017-06-29

  ULJO
Otroligt bra
2017-06-29

    ej medlem längre
Stark text.
2017-06-29

  Öknens Ros VIP
Berörande, hur livsavgörande beslut kan vara.
2017-06-29

    ej medlem längre
... livssituationer samtidigt.
2017-06-29

    ej medlem längre
Den sista raden här är riktigt stark! Dikten är mästerligt uppbyggd och berör så många livssituation. Bk
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP