Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår natt

Igår natt var det inte svart

Inte svårt

Inte smärtsam

Men det var mycket ensam




Fri vers av Minona
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 14:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livet på gott och ont!
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona