Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett monster!

 

Tunga ögon som bränner bakom

ögonlocken

stirrande blickar, jag tänker

att

det skulle vara så rätt

om

ögonen sköt blixtar

av

ren atomenergi

och

allt som träffas exploderar

och

upplöses i minsta beståndsdel

och

återsamlas, muterar 

och

förvandlas till vedervärdiga monster 

som

hasar, sveper fram 

i

mitt kölvatten 

slapp jag slutligen

vara

ensam




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 16:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kram
2017-09-06

    ej medlem längre
Hej jag är här - du är inte ensam

om du tänker som så
så är himlen inte alltid blå
men så vänder vädret sitt blad
och allt känns bra

varm kram :)
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP