Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under alla stormar

Orden finns, liksom människorna,

i flödenas tillopp

under alla stormar

och dallrande regnbyar

 

Historien som upprepar sig

svallande som porlande bäckar

rinnande

som rännilar av tårar

 

längs levnadens ansikte

 

© Birgitta Wäppling, 29 juni 2017

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 18:00



Bookmark and Share


  Feminaz
"Längs levnadens ansikte" ... Vackert!
2017-08-06

    S.p.o.f
Starka ord och fina metaforer.
2017-07-28

  Eva Langrath VIP
Fin text om livet
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP