Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bollpilarna dansar

 

Bollpilarna dansar

i den friska vinden

likt ett jazzigt trumsolo




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker dans till vaggande rytmer!
2017-07-01

  ULJO
Härlig natur haiku
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP