Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är religionen

 


Är religionen


till för att trösta


alla som våndas 


inför döden?




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-30 14:04



Bookmark and Share


  walborg
Religionen är för mig en trygghet och en tröst hela livet - som en fast godhetspunkt under och över allt elände som vi människor ställer till.
2017-06-30

  ULJO
Tycker snarare att religionen bara ställer till med en massa elände.
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP